Asiakkaitamme

Asiakkaiden kommentit:

”Vaimokin hehkutti, että nyt kävi kerrankin ammattilainen paikalla, joka tiesi, mitä tehdä ja viitsi vähän vilkaista ympärilleen eikä vaan tehdä yhtä juttua ja lähteä menemään. Se jos mikä on hyvä palaute jos vaimo kehuu!

”Ei paremmin voi olla! Aivan mahtava lämpötila makuuhuoneissa ja saunassa lattia myös lämmin. Kiitos!

”Moikka. Hieno homma! Vessan, khh ja kylppärin lattiat lämpiävät nyt hyvin 25 asteen menovedellä. Kiitos hyvästä työstä!

”Yhteydenpito oli helppoa ja sain selkeät vastaukset kysymyksiini. Työ hoitui ajallaan ja jälki oli siistiä, ehta ammattilainen. Kiitos!

”Vilu Works vakuutti välittömästi asiantuntemuksellaan. Sama homma jatkui kun asentaja tuli paikalle korjaamaan rikkoutuneen lämpöpumpun. Korjaus ei rajoittunut vain akuutin vian korjaukseen vaan samalla tuli fiksattua myös pari muutakin juttua.

”Erittäin asiantunteva ja ammattimainen palvelu. Myös perheen rakennusalan ammattilainen oli sitä mieltä. Lisäksi mukavia kavereita!”

”Vilu Worksin kanssa vesi-ilmalämpöpumppu projektimme sujui todella hienosti! Aikataulut ja kustannukset pitivät ja asiointi oli kaikin puolin erittäin miellyttävää. Suosittelen lämpimästi!

selective focus bokeh photography of man with broad smile

Heatco Finland Oy

”Yhteistyö Vilu Worksin kanssa on ollut helppoa ja palkitsevaa. Arvostamme kumppaneissamme yhteistyön osalta luotettavuutta, järjestelmällisyyttä ja halukkuutta palvella asiakkaita, joihin Vilu Works on vastannut erinomaisesti.

– Joni Kovanen
Tekninen johtaja / Technical director

Kuvia toteutuksistamme

Tähän tulee muutamia kuvia toteuttamistamme, asennuksista ja huolloista.

Ota yhteyttä!